ΤΟΥΟΤΑ

Θ. Καραμπέτσας – Β. Παπαχρήστος Α.Ε.

Η επιχείρηση μας με την επωνυμία Θ. ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΑΣ-Β. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ Α.Ε. & διακριτικό τίτλο αυτής ΚΑΠΑ Α.Ε., ιδρύθηκε το 1994.

Οι βασικοί μέτοχοι της είναι οι κκ. Θεόδωρος Καραμπέτσας και Βασίλειος Παπαχρήστος. Οι παραπάνω εταίροι είναι άριστοι γνώστες της αγοράς του αυτοκινήτου, με πολυετή προϋπηρεσία στον κλάδο. Συγκεκριμένα ο κ. Θεόδωρος Καραμπέτσας ήταν εισαγωγέας, έμπορος αυτοκινήτων φορτηγών & επιβατικών από το 1976. Ο κ. Βασίλης Παπαχρήστος, ήταν ιδιοκτήτης συνεργείου φανοβαφείου από το 1978 στο Αγρίνιο.

Η ένωση της εμπειρίας τους, με την συνεργασία της ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ δημιούργησαν την παραπάνω εταιρεία στο Αγρίνιο, σε ιδιόκτητες στεγασμένες εγκαταστάσεις 2.000 τ.μ. και περιβάλλοντα εκθεσιακό χώρο 4.000 τ.μ. με απασχολούμενο υπαλληλικό & τεχνικό προσωπικό 30 ατόμων.

Η συνεχής αναπτυσσόμενη επιχείρηση επεκτάθηκε με την ίδρυση υποκαταστήματος στην περιοχή της ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ το 2001.

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ – ΚΑΡΑΜΠΕΣΑΣ  ΒΑΣΙΛΗΣ

Πωλήσεις αυτοκινήτων καινούργιων και μεταχειρισμένων, ανταλλακτικά, ασφάλειες, service, Πωλησεις αυτοκινητων καινουργιων και μεταχειρισμενων, ανταλλακτικα, ασφαλειες, service, ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, SERVICE, Poliseis autokiniton kainourgion kai metaxeirismenon, antallaktika, asfaleies, service, 1ο χλμ. Ε.Ο. Πάτρας Αγρινίου, 1ο χλμ. Ε.Ο. Πατρας Αγρινιου, 1Ο ΧΛΜ. Ε.Ο. ΠΑΤΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, 2641021805, 26410 21805


 

Α Αντιπροσωπείες Αυτοκινήτων

Related Listing

Στειλτε την αξιολογηση σας

Βαθμολογίστε την επιχείρηση επιλέγοντας το αντίστοιχο αστεράκι κάτω :

Στείλε σε φίλο

Μήνυμα

LiveZilla Live Help

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας