Περιγραφή Προφίλ

O Απόστολος Καψάλης, έχει στο ενεργητικό του πάνω από 30 χρόνια ενασχόλησης με τις Πολεμικές Τέχνες και 15 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ως εκπαιδευτής στην Παραδοσιακή Πολεμική Τέχνη του OKINAWA KARATE,  SHITO RYU KARATE,  AIKI JUJUTSU και KOBUDO.

Ξεκίνησε από μικρή ηλικία τις πολεμικές τέχνες ασκούμενος για αρκετά χρόνια στην Πυγμαχία, το Kung Fu στο οποίο εξασκήθηκε για αρκετά χρόνια, με το Tae Kwon Do και με την Πρακτική αυτό-άμυνα, φτάνοντας μέχρι τον τίτλο τουΠρωταθλητή Ελλάδος.

Εκτός από τους τίτλους που προαναφέραμε, είναι επίσης απόφοιτος δύο ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ της Γ.Γ.Α. (Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) KARATE DO & ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Από το 1998 έως και σήμερα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος για αυτά τα στυλ για το νομό Αιτωλοακαρνανίας, μαθητεύοντας κάτω από τον Μάστερ Παπαθεοδωρόπουλο Γεώργιο (8° DAN OKINAWA ΤΕ TAI KARATE (Ε.Ο.Ε.ΠΟ.Τ.), 5° DAN SHITO RYUKARATE DO (KOBE OSAKA), και Παγκρατιαστή Β΄.

Η επαγγελματική του εμπειρία είναι πλούσια, καθώς απαρτίζεται από σεμινάρια, επιδείξεις, ιδιαίτερα και ομαδικά μαθήματα, μαθήματα θεωρίας και  πρακτικής εφαρμογής για γυναίκες και παιδιά.

Δείτε σχετικό video Εδώ

Επίσης μπορείτε να δείτε διάφορες φωτογραφίες Εδώ

programma

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: ΚΑΨΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Email: Kapsalis.apostolos@gmail.com

Youtube: Apostolos Kapsalis

Σελίδα στο Facebook: Kapsalis Dojo Martial Arts of Agrinio